Overslaan en naar de inhoud gaan

Systeemupdate Kotweb

Kotweb kreeg enkele weken geleden een systeemupdate. Voor gebruikers (zowel studenten als verhuurders) verandert er in principe niets. Toch zijn er enkele zaken die er lichtjes anders uitzien.

  • Je ziet nog steeds rechts bovenaan je naam als je bent ingelogd. Hier vind je ook alle snelkoppelingen naar je persoonlijk profiel, je panden en je contracten.
  • Wil je iets aanpassen aan je pand zoals een bezoekdag je contactgegevens? klik dan naast het pand op 'bewerken'.
  • Wil je iets aanpassen aan een kamer in je pand zoals foto's of de beschikbaarheid? Klik dan eerst op het adres van het pand zelf (in het grijs). Dan vind je alle kamers in dat pand opgelijst en kun je op 'bewerken' klikken.
  • Studenten krijgen de mogelijkheid om meer te zoeken op het adres van hun campus. Als ze in hun zoekopdracht hun campus invullen en de zoekfuncties gebruiken, vinden ze alle koten die hieraan voldoen. Via de kaartweergave vinden ze nu gemakkelijker alle koten in de buurt.
  • Vergeet niet om per kamer aan te geven wanneer ze verhuurd is. Zo vermijd je dat studenten je contacteren voor kamers die niet meer beschikbaar zijn.

Ondervind je problemen? Contacteer het kotwebsectretariaat en leg je probleem zo uitgebreid mogelijk uit. Zo kunnen we je sneller verderhelpen.