Overslaan en naar de inhoud gaan

STAN, de verbinding tussen de studenten en Antwerpen

Hey! Nieuwe student, uit Antwerpen of ver daarbuiten. Wij zijn STAN en wij dagen jou uit voor het zotste spel ooit. Hoe haal je het allerbeste uit jouw studentenleven? Dat doe je niet enkel door te feesten (dat kunnen we trouwens wel geweldig goed), maar net door je maximaal te ontplooien. En daar stimuleert STAN je in.

We tonen je de weg doorheen je studentenleven, verklappen je geheime pareltjes en vormen tegelijk ook een luisterend oor. Maar dat doen we vooral samen met jullie. Schrijf mee aan de Studentengids, kom studeren met een view tijdens STUDY360 of organiseer mee hét kick-off event van het jaar: StuDay. Nu is het moment aangebroken om te experimenteren. Profiteer er dus van!

Jou zien evolueren naar de meest open, krachtige, gepassioneerde, vernuftige, creatieve en kritische mens die je maar kunt zijn, dat is onze grote droom. En we zijn ervan overtuigd dat Antwerpen daarin je meest glorieuze partner in crime wordt. Can you feel it? Dat is de drive die we in jou willen ontluiken. Zin in een wilde rit samen? Wij zien je graag. En snel!

Nog wat meer info nodig? klik even hier.