Overslaan en naar de inhoud gaan

Promotie van je pand

Hoe maak je promotie voor studentenkamer en hoe helpen we hierbij?

De stad, universiteiten en hogescholen van Antwerpen en STAN promoten Kotweb maximaal naar alle (toekomstige) studenten. Via onze communicatiekanalen en tijdens infodagen wordt deze website in de kijker gezet: alleen op deze plek kunnen (kandidaat)huurders het kwaliteitslabel terugvinden en bovendien ook alle nuttige informatie raadplegen.

Bezoekers van deze site vinden je kot(en) terug volgens de zoekcriteria die zij zelf hebben ingegeven: voor elke student ligt dat anders, dus de zoeklijst zal steeds verschillend verschijnen. Wat wel constant blijft: bij de resultaten van de individuele zoekacties verschijnen panden met groen label én modelcontract steeds bovenaan de lijst. Studenten kunnen die lijst zelf nog sorteren op prijs, zodat de zoekresultaten toch nog gemixt worden. Maar kwaliteit van pand en contract zal steeds primeren.

Wil je zelf nog extra reclame maken voor je pand? Wij bieden hieronder een Kotwebaffiche aan in A3- en A4-formaat, zowel in kleur als in zwart/wit, om zelf af te printen. Je kan deze ophangen aan het raam van je pand aan de straatzijde voor maximale zichtbaarheid.